Loreal šampon bez sulfata

Odabir šampona bez sulfata je dobra odluka jer sulfati, poput natrijevog lauril sulfata, mogu isušiti kosu i vlasište, uzrokujući iritacije. Šamponi bez sulfata nježniji su prema kosi, zadržavajući prirodna ulja i očuvavajući vlagu. Mi ćemo vam predstaviti loreal šampon bez sulfata i dati par dobrih alternativa.

LOreal Paris 3 u 1 negujući šampon bez sulfata je posebno napravljen za nežno čišćenje, olakšavanje raščešljavanja i intenzivnu negu suve kose. Na bazi nevena koji smanjuje upalu i iritaciju vlasišta, pruža hidrataciju, podstiče rast kose i štiti od oštećenja antioksidansima. Bez surfaktanata sa sulfatima.

Ako se ipak odlučite za neku alternativu loreal šampona. Pogledajte naše predloge šampona koji takođe u sebi nemaju sulfata. Većina loreal šampona u sebi imaj neki sulfat, tako da je izbor vrlo mali zato vam dajemo alternative loreal šamponu bez sulfata.

Prirodni šampon sa maslinovim i arganovim uljem pruža optimalnu svakodnevnu negu bez sulfata, regenerišući kosu i vraćajući joj vitalnost i sjaj. Maslinovo ulje, proizvedeno u Grčkoj, poznato je kao najkvalitetnije na svetu, pružajući neverovatne benefite za telo, lice i kosu. Arganovo ulje, nazvano “tečno zlato” u Maroku, dobijeno iz plodova biljke Argania Spinosa, ima fantastična svojstva koja ga čine nezamenljivim u nezi kože, lica i kose.

Ovaj prirodni šampon rekonstruiše kosu, pogodan je za sve tipove kose, čisti je prenoseći dragocena hidratantna i zaštitna svojstva maslinovog i arganovog ulja. Pruža snagu, volumen, elastičnost i sjaj. Osim toga, bez obzira na redovno pranje, šampon smanjuje neprijatnosti i ostavlja kosu obnovljenom i zdravom.

Šampon bez sulfata sa shea puterom, uljem jojobe i aloja verom je dobra alternativa loreal šamponu. Pruža blagu i efikasnu negu za suvu kosu. Organski shea puter hrani kosu esencijalnim masnim kiselinama, dok bogate masne kiseline ulja jojobe intenzivno neguju suvu kosu. Aloe vera, sa preko 75 aktivnih jedinjenja, pruža hidrataciju kosi. Kao i loreal šampon i ovaj je bez sulfata, bez konzervansa, dermatološki testiran, sa ne-sulfatisanom penastom bazom, sadrži organski glicerin, 100% prirodan miris i 100% biljnih aktivnih sastojaka organskog porekla. COSMOS ORGANIC sertifikovan od strane Cosmecert prema COSMOS standardima.