Kolor šampon

Kolor šampon je proizvod za održavanje boje kose koji kombinuje funkciju šampona i boje u jednom proizvodu. Omogućava osvežavanje boje kose tokom pranja, pružajući istovremeno i negu kose. Razlika između kolor šampona i klasične farbe leži u načinu primene i trajanju efekta.

Kolor šampon je praktičan jer se nanosi kao običan šampon prilikom svakodnevnog pranja kose, čime se postepeno održava i osvežava boja. Ovaj proizvod je posebno koristan za održavanje boje između profesionalnih farbanja, produžavajući vreme između tretmana bojenja. Takođe, kolor šampon ne zahteva dodatno vreme izlaganja kao što je slučaj s farbama, čime je proces bojenja brži i jednostavniji. Tako da je kolor šampon pravi odabir za vas, a evo nekoliko naših preporuka:

Nishman Color muški suvi šampon pruža vam mogućnost jednostavne i privremene promene boje kose. Jednostavno se nanosi, postojan je, a nakon prvog šamponiranja lako se uklanja sa kose. Ova formula obećava promenu boje bez ikakvih štetnih efekata na kosu i kožu glave. Pri kupovini možete birati između raznih boja.

Formula s eliksirom semenki lana i UVA/UVB filterima štiti boju kose, produžava sjaj i održava njen intenzitet nakon više pranja. Bogat hranjivi koncentrat intenzivno hrani kosu, pružajući istaknutu mekoću i glatkoću. Nanesite na celu kosu, s posebnim naglaskom na najosetljivije oblasti poput krajeva i dužina. Isperite temeljno kako biste postigli optimalne rezultate. Ova preformulisana i pojednostavljena formula pruža sveobuhvatnu brigu o boji kose s minimalnim naporom.

Goji Color Resist linija, koja sadrži ekstrakt godži bobica i polifenole, pruža dugotrajni sjaj i intenzivnu negu za obojenu kosu. Ova formula čini kosu sjajnom do 10 nedelja, čime produžava trajanje boje. Ekstrakt godži bobica, poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, pomaže u zaštiti boje kose od negativnih uticaja okoline.

Polifenoli dodatno jačaju očuvanje boje, čineći je otpornom na izbeljivanje i gubitak sjaja. Kombinacija ovih sastojaka pruža i duboku ishranu kose, ostavljajući je nahranjenom, mekom i sjajnom. Upotrebom Goji Color Resist linije, održava se svežina boje, čineći je sjajnom i blistavom tokom dužeg perioda.

Čvrsti šampon za farbanu kosu organskog porekla sa arganovim uljem i damast ružom je dizajniran da produži blistavost boje kose. Arganovo ulje, bogato esencijalnim masnim kiselinama, sterolom i vitaminom E, pruža dubinsku negu vlasi kose. Voda od cveta damast ruže notorna je po svojim umirujućim i osvežavajućim svojstvima, doprinoseći dubinskom vlaženju. Ovaj čvrsti šampon je deo organske čvrste kozmetike, osmišljene kako bi se smanjio dodatni otpad. Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, od čega je 15% iz organske poljoprivrede. Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom.

Ovaj proizvod, sa sastojcima prirodnog porekla u iznosu od 87%, pruža posebne prednosti u očuvanju boje farbane kose:

Ekstrakt jabuke: Snažan antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala, čuvajući boju.

Arganovo ulje: Dubinski hrani kosu i održava vlažnost, sprečavajući suvoću farbane kose.

Pantenol: Održava vlažnost, jača vlasi i smanjuje oštećenja.

Organsko maslinovo ulje: Pruža hidrataciju i hrani kosu, održavajući mekoću i sjaj.

Filteri za zaštitu od sunca: Pružaju dodatnu zaštitu od UV zračenja, sprečavajući izbledelost boje.

Ova jedinstvena kombinacija čini proizvod efikasnim u očuvanju boje i sjaja farbane kose, pružajući istovremeno hidrataciju i zaštitu od štetnih faktora, poput UV zračenja.

Regenerirajući šampon + zaštita boje nudi nežno čišćenje kose i vlasišta bez iritacije kože, podržavajući obnavljanje posvetljene i farbane kose. Ključni sastojci uključuju Shine&RepairProCare™, hidrolizirani keratin, ekstrakt svile, arganovo ulje i provitamin B5.

Operite kosu redovnim šamponom kako biste je očistili od nečistoća. Temeljito isperite kosu. Nanesite kolor šampon na vlažnu kosu, usmeravajući se na regije koje želite obojiti. Ako želite ravnomernu boju, rasporedite šampon duž cele kose. Nežno umasirajte šampon u kosu kako biste osigurali ravnomernu distribuciju boje i bolje povezivanje s njenom strukturom. Pratite uputstva proizvoda za preporučeno vreme ostavljanja na kosi kako biste postigli željeni rezultat. Isperite kolor šampon temeljno toplom vodom. Po potrebi, koristite regenerator za dodatnu negu. Posušite kosu na uobičajeni način.